Content marketing

Omschrijf content marketing gerust als de motor van de online identiteit. Als bedrijf zijnde is het een goede manier om een band op te bouwen met jouw klanten of doelgroep. Door consistent aanwezig te zijn op social media creëer je een zekere vertrouwensband en blijf je top of mind. Dankzij onze expertise weten wij welke boodschap de juiste is voor jouw doelgroep. 

De kracht van social media

Een like of reactie hier, een foto of filmpje daar. Neen, social media is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Voorzie goede posts, op het gepaste moment én via het juiste kanaal. Bijgevolg zal een positieve evolutie niet lang op zich laten wachten. De mogelijkheden op social media zijn immers eindeloos. Zo weten we dat jongeren dezer dagen meer op Instagram of TikTok actief zijn en dat zakenlui hun netwerk willen uitbouwen op LinkedIn. Welke kanalen geschikt zijn voor jouw doelgroep, pluizen we samen uit. 

Voordelen van posts op social media

Social media: het missende puzzelstukje voor jouw onderneming?

De kunst van het bloggen

Bloggen is niet zomaar een tekst neerpennen. Een blog moet de lezer boeien, maar ook triggeren. Of wij hierbij een handje kunnen helpen? Absoluut. En meer dan dat. Wij garanderen jou het complete plaatje wat content betreft, zodat bezoekers jou zien als de expert ter zake in jouw branche. Belangrijk: blog consequent en strategisch – het kan de omzet en het online verkeer op jouw website enkel ten goede komen. Lezers zullen je dankbaar zijn voor de nuttige informatie. 

Voordelen van bloggen

Bloggen: het missende puzzelstukje voor jouw onderneming?

De efficiëntie van E-mailmarketing

Wil je bestaande klanten op de hoogte brengen over de laatste nieuwtjes binnen jouw bedrijf? Wil je daarbovenop nieuwe contacten leggen met potentiële klanten? Dan is e-mailmarketing een niet te missen opportuniteit. Gedaan met een zoveelste saaie, slaapverwekkende nieuwsbrief. Want, zeg nu zelf, die ontvangen -en verwijderen- we dagelijks tussen onze mails. Goede e-mailmarketing is immers niét gericht op het commerciële aspect. Het doel hiervan is om een duurzame relatie met de klant op te bouwen en te onderhouden. 

Voordelen van E-mailmarketing

E-mailmarketing: het missende puzzelstukje voor jouw onderneming?