Online advertising

Een toestroom van nieuwe leads en verkoopcijfers die de lucht in schieten – klinkt als muziek in de oren voor ieder bedrijf.  Door middel van online advertising kunnen we deze doelen verwezenlijken. Facebook, Google, LinkedIn, Instagram, TikTok, YouTube: elk kanaal wordt gepast ingezet om jouw doelgroep te bereiken. Dat doen we via het juiste kanaal, met de juiste content. Want het is géén fabeltje: de mogelijkheden met online advertising zijn eindeloos. 

Social media advertising

Wist-je-datje: 7 op de 10 Belgen is tegenwoordig actief op de sociale kanalen. Geen wonder dat adverteren op social media populairder is dan ooit. De metamorfose die online advertenties doorgemaakt hebben, is opmerkelijk. En toch is het maken van een succesvolle advertentie geen kinderspel. Enkel door gericht te adverteren en jouw specifieke doelgroep te benaderen, groeit de kans op slagen. Op basis van pagina-vind-ik-leuks, posts, reacties, likes en koopgedrag beschikt o.a. Facebook over een schat aan informatie over haar gebruikers. Dit maakt de mogelijkheden qua targeting erg interessant en uitgebreid. 

Voordelen van social media advertising

Interesse in een social media advertising plan op maat? 

Search engine advertising

Bij search engine advertising (SEA) promoot je jouw producten en/of diensten in de online zoekmachines. Het is een efficiënte manier om bezoekers richting jouw website te loodsen en hoger te rangschikken in Google. Concreet komt het hierop neer: wanneer de gebruiker van een zoekmachine een woord intypt dat gekoppeld is aan jouw advertentie, komt de advertentie tevoorschijn. Per keer dat een bezoeker op je advertentie klikt, betaal je een vast bedrag (Cost Per Click). Uiteraard kan je zelf een maximaal bedrag instellen dat je vooropgesteld hebt. 

Voordelen van search engine advertising

Interesse in een search engine advertising plan op maat?