Jesper De Gryse, zaakvoerder van Conceptic marketing en webdesign

Hey, ik ben Jesper

Geboeid door alles wat met marketing te maken heeft, zet ik de strategische lijnen uit. Met veel woordmopjes tussendoor – er mag al eens gelachen worden, hé. Onder het motto ‘waar marketing straffe kaffe wordt’ haal ik veel voldoening uit succesvolle campagnes en websites die renderen.

Over Conceptic

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in een marketing agency, besloot ik in 2020 om mijn eigen weg te gaan. Dit deed ik overigens niet alleen. Samen met Manu, mijn vennoot, ging ik op onderzoek hoe een marketing- en webdesignbureau écht het verschil kan maken. Met transparante communicatie, zonder loze beloftes. Enter Conceptic.

Manu en Jesper, zaakvoerders van Conceptic Marketing & Webdesign

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Bespreking ‘look and feel’

  Tijdens een verkennend gesprek ontdekken we jouw wensen en noden. We bespreken de content en de ‘look and feel’ van jouw nieuwe website.
 • Stap 2

  Uitwerking homepagina

  We werken een homepagina uit die aansluit bij het verkennend gesprek. Is het design nog niet helemáál jouw ding? Dan zetten we een nieuwe versie van de homepagina op poten die jouw verwachting volledig zal inlossen.
 • Stap 3

  Uitwerking overige pagina’s

  Wanneer de homepagina op punt staat, bouwen we verder aan de overige pagina’s. De content die we schrijven is helemaal SEO-proof, waardoor jouw rangschikking in Google en andere zoekmachines sterk zal verbeteren.
 • Stap 4

  Ready, set, go!

  De laatste hand wordt gelegd. We maken de website responsief voor mobiele apparaten en zorgen ervoor dat ook de back-end van de website piekfijn gefinaliseerd is. Koos je voor een webshop? Dan testen we uiteraard eerst het gehele proces!

Onze succesverhalen

 • Lots of bites

  Héérlijke homemade tapas en trendy themaboxen? Lots of Bites heeft het allemaal. Elk gerecht heeft een twist die je ongetwijfeld zal charmeren. En charmeren doen ook wij graag met een gloednieuwe webshop. We ontwikkelden een warme huisstijl die de identiteit van Lots of Bites perfect weerspiegelt.

 • Fastré Geert

  Een website die goed scoort in Google, zonder een overload aan informatie. De opdracht die we meekregen van Fastré Geert was klaar en duidelijk. Hun passie voor interieur - en meer dan 30 jaar ervaring - vertaalt zich in kwaliteitsvolle houten vloeren, houten trappen en houten binnendeuren. Begeleiding nodig in de zoektocht naar de ideale interieuroplossing? Dan ben je bij hen aan het juiste adres.

 • Artecta Tuinen

  Goud op De Vlaamse Tuinaannemer in de categorie ‘Jong Talent’ in 2021? “Been there, done that”, moeten ze bij Artecta Tuinen gedacht hebben. Hun projecten zijn dan ook indrukwekkend. Om deze pareltjes ook online uit te spelen, kwamen ze bij Conceptic terecht voor een nieuwe website.

  De uitdaging voor ons was duidelijk: een visuele website die overzichtelijk is en waarin de huisstijl terugkomt. Een huisstijl die wij volledig ontwikkelden.

 • Bakkerij Knapen

  Eigenzinnig, lokaal, puur en artisanaal. Zo kan je Bakkerij Knapen het best omschrijven. Ontstaan in 1889 - met ondertussen al de vierde generatie die er de plak zwaait.

  Brood met een verhaal uit een bakkerij met een verhaal, dus. En aan dat verhaal mochten wij, in de vorm van een nieuwe website, meewerken.

Neem contact met ons op.

Samen groeien?

Start hier jouw succesverhaal.