Conceptic

Zoek je naar een webdesigner om je website te laten maken? Dan ben je bij Conceptic aan het juiste adres. Rekening houdend met jouw doelen gaan onze webdesigners aan de slag. Zo bouwen we je droomwebsite in de huisstijl van jouw onderneming. 
Jesper en Manu, zaakvoerders van Conceptic Marketing & Webdesign, maken een website voor Artecta Tuinen
Jesper en Manu, zaakvoerders van Conceptic Marketing & Webdesign, maken een website voor Artecta Tuinen
Snelle oplevering

Gedaan met maanden wachten voor de designer kan beginnen. Wanneer je een website laat maken door Conceptic, zorgen wij dat je snel bediend wordt. Dankzij strakke communicatielijnen wordt jouw website snel afgeleverd. 

Een website volledig op maat

Conceptic zorgt dat het persoonlijke verhaal van jouw onderneming tot uiting komt in een op maat gemaakte website of webshop. Want elk bedrijf is uniek. En daar hoort een unieke website bij.

Geschikt voor alle apparaten

De websites die we maken zijn tot in de puntjes afgewerkt. Dit houdt in dat we ook rekening houden met de afmetingen van andere apparaten dan een computer. Een website van Conceptic zal altijd mooi vertoond worden op elk apparaat. Dus ook op smartphones en tablets.

Zoekmachinevriendelijk

Uitpakken met een nieuwe website die vindbaar is voor nieuwe klanten in de zoekmachines (zoals Google)? Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten jouw online visitekaartje bovenaan de zoekresultaten terugvinden.

Website of webshop

Website

Een website is het visitekaartje van een onderneming. Het is daarom essentieel dat jouw website mooi, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Wij zorgen voorts ook voor een goede vindbaarheid in Google en dat klanten de benodigde informatie in slechts enkele klikken vinden. Heb je al een bestaande website, maar is er nog ruimte voor verbetering? Ook hierin ondersteunen we je graag.

Webshop

Wist jij dat 80% van de Belgische consumenten online onderzoek doet alvorens er een aankoop volgt? Dit onderstreept het belang van een krachtige webshop. Uit onderzoek blijkt dat klanten snel afhaken bij een gebruiksonvriendelijke webshop. Ook een slecht design is een ‘red flag’. Daarom stellen wij graag een functionele en gebruisvriendelijke webshop voor jou samen.

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Bespreking ‘look and feel’

  Tijdens een verkennend gesprek ontdekken we jouw wensen en noden. We bespreken de content en de ‘look and feel’ van jouw nieuwe website.
 • Stap 2

  Uitwerking homepagina

  We werken een homepagina uit die aansluit bij het verkennend gesprek. Is het design nog niet helemáál jouw ding? Dan zetten we een nieuwe versie van de homepagina op poten die jouw verwachting volledig zal inlossen.
 • Stap 3

  Uitwerking overige pagina’s

  Wanneer de homepagina op punt staat, bouwen we verder aan de overige pagina’s. De content die we schrijven is helemaal SEO-proof, waardoor jouw rangschikking in Google en andere zoekmachines sterk zal verbeteren.
 • Stap 4

  Ready, set, go!

  De laatste hand wordt gelegd. We maken de website responsief voor mobiele apparaten en zorgen ervoor dat ook de back-end van de website piekfijn gefinaliseerd is. Koos je voor een webshop? Dan testen we uiteraard eerst het gehele proces!

Onze succesverhalen

 • Lots of bites

  Héérlijke homemade tapas en trendy themaboxen? Lots of Bites heeft het allemaal. Elk gerecht heeft een twist die je ongetwijfeld zal charmeren. En charmeren doen ook wij graag met een gloednieuwe webshop. We ontwikkelden een warme huisstijl die de identiteit van Lots of Bites perfect weerspiegelt.

 • Fastré Geert

  Een website die goed scoort in Google, zonder een overload aan informatie. De opdracht die we meekregen van Fastré Geert was klaar en duidelijk. Hun passie voor interieur - en meer dan 30 jaar ervaring - vertaalt zich in kwaliteitsvolle houten vloeren, houten trappen en houten binnendeuren. Begeleiding nodig in de zoektocht naar de ideale interieuroplossing? Dan ben je bij hen aan het juiste adres.

 • Artecta Tuinen

  Goud op De Vlaamse Tuinaannemer in de categorie ‘Jong Talent’ in 2021? “Been there, done that”, moeten ze bij Artecta Tuinen gedacht hebben. Hun projecten zijn dan ook indrukwekkend. Om deze pareltjes ook online uit te spelen, kwamen ze bij Conceptic terecht voor een nieuwe website.

  De uitdaging voor ons was duidelijk: een visuele website die overzichtelijk is en waarin de huisstijl terugkomt. Een huisstijl die wij volledig ontwikkelden.

 • Bakkerij Knapen

  Eigenzinnig, lokaal, puur en artisanaal. Zo kan je Bakkerij Knapen het best omschrijven. Ontstaan in 1889 - met ondertussen al de vierde generatie die er de plak zwaait.

  Brood met een verhaal uit een bakkerij met een verhaal, dus. En aan dat verhaal mochten wij, in de vorm van een nieuwe website, meewerken.

Neem contact met ons op.

Samen groeien?

Start hier jouw succesverhaal.

GRATIS WEBSITE AUDIT!

Benieuwd hoe jouw website presteert en waar de verbeterpunten liggen? Dan is onze GRATIS website audit echt iets voor jou. Wij analyseren jouw huidige website op basis van design, inhoud, gebruiksvriendelijkheid, responsiviteit en SEO.

*Opgelet: deze gratis audit is een tijdelijke actie!