Conceptic Marketing & Webdesign

Ik wil een website of webshop

Website | Webshop | SEO Onderhoud |
Ik wil een website of webshop

Timing is alles in de digitale wereld. Is een potentiële klant op zoek naar jouw product of dienst? Dan is online aanwezigheid een absolute must. Als je niet te vinden bent in de zoekresultaten tijdens deze fase van de klantreis, loop je potentiële klanten mis. En dat is zonde, toch?

Jesper en Manu, zaakvoerders van Conceptic Marketing & Webdesign, maken een website voor Artecta Tuinen
Jesper en Manu, zaakvoerders van Conceptic Marketing & Webdesign, maken een website voor Artecta Tuinen
Ontdek onze diensten

Luxalad, a revolutionary concept born in 2018, invites you to join our expanding family. Choose Health, Health is the Future, Invest in Your Health and Your Future - it's a commitment to change the fast-food landscape! 

Website

Een website is het visitekaartje van een onderneming. Het is daarom essentieel dat jouw website mooi, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Wij zorgen voorts ook voor een goede vindbaarheid in Google en dat klanten de benodigde informatie in slechts enkele klikken vinden. Heb je al een bestaande website, maar is er nog ruimte voor verbetering? Ook hierin ondersteunen we je graag.

Webshop

Wist jij dat 80% van de Belgische consumenten online onderzoek doet alvorens er een aankoop volgt? Dit onderstreept het belang van een krachtige webshop. Uit onderzoek blijkt dat klanten snel afhaken bij een gebruiksonvriendelijke webshop. Ook een slecht design is een ‘red flag’. Daarom stellen wij graag een functionele en gebruiksvriendelijke webshop voor jou samen.

SEO-onderhoud

Heb je al een digitale stek in de vorm van een website of webshop, maar komt deze nog niet tot zijn volle potentieel? Dan staan wij voor je klaar met een grondige SEO-check-up. Hierbij finetunen we elk detail, zodat jouw website de beste kans krijgt om gevonden te worden in de zoekmachines.

Testimonials

Steve & Dusty

De Raammeester

Steve en Dusty van De Raammeester wensten hun diensten helder in de kijker te zetten. Met hun huisstijl als rode draad leefden we ons creatief uit met de website, social media-posts en autobestickering. Zelfs het ontwerp van een volledige inspiratiegids mocht niet ontbreken! Lees meer over het succesverhaal van De Raammeester.

Bryan & Björn

Younit

Voor Younit mochten we social media als speelveld gebruiken om, in lijn met hun noden, het werken in de eventsector te boosten. Van het voltooien van de huisstijl en een consistente social media-aanpak, tot vacature-advertenties en offline communicatie – we did it all! Lees meer over het succesverhaal van Younit.

Patrick Janssen

Patrick Janssen interieurarchitect

Zijn bedrijfsfilosofie verweven in een uniek logo, social media-posts en een websiteoptimalisatie? Interieurarchitekt Patrick Janssen wist hiervoor zijn weg naar ons te vinden! Samen werkten we toe naar een grotere naamsbekendheid voor zijn bureau. Lees meer over zijn succesverhaal.

Neem contact met ons op.

Samen groeien?

Start hier jouw succesverhaal.