Conceptic

Zoek je naar een webdesigner om je website te laten maken? Dan ben je bij Conceptic aan het juiste adres. Rekening houdend met jouw doelen gaan onze webdesigners aan de slag. Zo bouwen we je droomwebsite in de huisstijl van jouw onderneming. 
Jesper en Manu, zaakvoerders van Conceptic Marketing & Webdesign, maken een website voor Artecta Tuinen
Snelle oplevering

Gedaan met maanden wachten voor de designer kan beginnen. Wanneer je een website laat maken door Conceptic, zorgen wij dat je snel bediend wordt. Dankzij strakke communicatielijnen wordt jouw website snel afgeleverd. 

Een website volledig op maat

Conceptic zorgt dat het persoonlijke verhaal van jouw onderneming tot uiting komt in een op maat gemaakte website of webshop. Want elk bedrijf is uniek. En daar hoort een unieke website bij.

Gebruiksvriendelijk

Het is van essentieel belang dat bezoekers een aangename ervaring hebben op jouw website. Het verlengt hun verblijfsduur en vergroot de kans op conversies. Een korte laadtijd en duidelijke structuur zijn cruciale factoren die hierbij helpen. Het helpt bezoekers om gemakkelijk op jouw website te navigeren en snel te vinden wat ze zoeken

Geschikt voor alle apparaten

De websites die we maken zijn tot in de puntjes afgewerkt. Dit houdt in dat we ook rekening houden met de afmetingen van andere apparaten dan een computer. Een website van Conceptic zal altijd mooi vertoond worden op elk apparaat. Dus ook op smartphones en tablets.

Zoekmachinevriendelijk

Uitpakken met een nieuwe website die vindbaar is voor nieuwe klanten in de zoekmachines (zoals Google)? Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten jouw online visitekaartje bovenaan de zoekresultaten terugvinden.

Volledige ondersteuning

Een website bij Conceptic laten maken – dat betekent een constante ondersteuning. Wanneer we voor jou aan de slag gaan, hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Wij verzorgen het volledige website-verhaal van jouw bedrijf. Ook na de lancering mag je ons altijd contacteren. Op die manier kan jij je volledig concentreren op jouw bedrijf!

 • Conceptic is echt een aanrader; er werd voor ons een website ontwikkeld voor de verhuur van een vakantiehuis, snelle service, veel begrip voor onze wensen en een fantastische uitwerking van het hele project! Danku Jasper en Manu!

  - Ines & Kiara Matheussen, Casa Kiara Silver Coast

 • Zeer professioneel. Snelle, vriendelijke service en onmiddelijke hulp waar nodig. Een aanrader voor jullie website / facebook !

  - Sarah Strijpsteen, noRes

   

 • Zeer tevreden van de diensten van conceptic! Niets is hen te veel en spelen kort op de bal en houden je altijd stipt op de hoogte!

  - Deborah Smeets, DS Legal Support

 • Het was aangenaam samenwerken met Jesper en Manu. Geduldige en vakbekwame personen die graag de tijd voor je nemen om (in ons geval) onze website tot in de puntjes af te werken, niets was hun te veel. Veel succes toegewenst met jullie mooi bedrijf!

  - Frank Keyers, Boomkamer

 • Wij zijn héél tevreden over onze samenwerking met Conceptic. Zowel voor onze social media posts als voor het ontwerpen van onze nieuwe website werden we op hartelijke vlotte en professionele manier geadviseerd wat dan ook resulteert in prachtig resultaat!

  - Fastré Geert, Fastré Geert houten vloeren en meer

 • Deze mannen weten waar ze mee bezig zijn! Zeer tevreden van de service en expertise.

  - Sil Doms, Asbestinspect

 • Een superfijne ervaring met dit jong bedrijf. Zeer professioneel en geduldig om de website te creëren naar de noden en wensen van de klant. Alleen maar een top ervaring en super tevreden van het resultaat.

  - Inge Coemans

 • Ik kijk met tevredenheid terug op de samenwerking met Conceptic. Ze hebben voor mij een pracht van een website gemaakt en het valt op dat ze uitblinken in communicatie en punctualiteit! Getalenteerde ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel dragen!

  - Niels Vranken, schilderwerken Vranken

  Website

  Een website is het visitekaartje van een onderneming. Het is daarom essentieel dat jouw website mooi, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Wij zorgen voorts ook voor een goede vindbaarheid in Google en dat klanten de benodigde informatie in slechts enkele klikken vinden. Heb je al een bestaande website, maar is er nog ruimte voor verbetering? Ook hierin ondersteunen we je graag.

  Webshop

  Wist jij dat 80% van de Belgische consumenten online onderzoek doet alvorens er een aankoop volgt? Dit onderstreept het belang van een krachtige webshop. Uit onderzoek blijkt dat klanten snel afhaken bij een gebruiksonvriendelijke webshop. Ook een slecht design is een ‘red flag’. Daarom stellen wij graag een functionele en gebruisvriendelijke webshop voor jou samen.

  Neem contact met ons op.

  Samen groeien?

  Start hier jouw succesverhaal.