Website & B2C-Case

Fastré Geert

DEZE CAMPAGNE IN HET KORT

0
Maanden
0
Leads
0
Per lead

Een totaalpakket voor Fastré

Een website die goed scoort in Google, zonder een overload aan informatie. De opdracht die we meekregen van Fastré Geert was klaar en duidelijk. Hun passie voor interieur - en meer dan 30 jaar ervaring - vertaalt zich in kwaliteitsvolle houten vloeren, houten trappen en houten binnendeuren. Begeleiding nodig in de zoektocht naar de ideale interieuroplossing? Dan ben je bij hen aan het juiste adres.

Wij luisterden aandachtig naar alle noden en ontwikkelden een website waar ze ook vandaag nog enthousiast over zijn. Copywriting met een warme tone-of-voice - volledig geoptimaliseerd voor SEO, uiteraard - en gebruiksvriendelijkheid staan er centraal.

  • De uitdaging

    Nadat de website helemaal op punt stond, werd de volgende stap genomen. Meer online aanwezigheid was een absolute must. Naar de buitenwereld uitstralen dat Fastré Geert voor kwaliteit én goede service staat, was dat evenzeer. Dus vatten wij met een plan op maat de koe bij de horens.

  • Een klantgerichte aanpak

    Met wekelijkse posts trokken we de huisstijl van de website door op Facebook, Instagram en LinkedIn. En dat doen we ook vandaag nog. De posts die we voor hen voorzien, kweken extra vertrouwen bij (potentiële) klanten. Om ook het conversieaantal te boosten, werden er Google Ads opgemaakt. Of deze advertenties een succes zijn? ’t Zal wel zijn!

  • Het resultaat

    Conceptic en Fastré Geert vormen een winnend team. De brainstormsessies verlopen altijd zeer constructief en in een gemoedelijke sfeer, wat de samenwerking vergemakkelijkt. De sterke SEO op de website zorgt, in combinatie met de succesvolle Google Ads-campagne, voor een goede rangschikking in Google. Dat ook de huisstijl volledig naar wens van de klant is, is de kers op de taart.

Fastré Geert aan het woord

Woorden van onze klant

Wij zijn héél tevreden over onze samenwerking met Conceptic. Zowel voor onze social media posts als voor het ontwerpen van onze nieuwe website werden we op hartelijke vlotte en professionele manier geadviseerd wat dan ook resulteert in prachtig resultaat!

- Geert Fastré

Ontdek meer succesverhalen