Brainstorm voor een computerscherm bij Talent Consultancy Partners

B2B-Case

Talent Consultancy Partners

DEZE CAMPAGNE IN HET KORT

Content die écht werkt

Sterk talent aantrekken dat écht bij jouw onderneming past? Talent Consultancy Partners biedt de meest duurzame aanpak voor jouw uitdagingen in HR en recruitment. Dankzij hun uniek businessmodel ben je verzekerd van een duurzame oplossing.

  • De uitdaging

    Als jong bedrijf -met een team vol expertise- was het bij Talent Consultancy Partners vooral te doen om het vergaren van naamsbekendheid. Daarom riep het de hulp van Conceptic in. Hun professionele uitstraling moest ook doorgetrokken worden in een consistente huisstijl op sociale media.

  • Een klantgerichte aanpak

    Wetende dat de doelgroep van Talent Consultancy Partners zich voornamelijk op LinkedIn bevindt, is dit voor hen hét medium bij uitstek. Maar ook Facebook speelt voor hen een belangrijke rol in het proces van brand awareness. Om dit proces te versnellen, zorgen we voor twee posts per week op de sociale kanalen (Facebook en LinkedIn). Om hun expertise te tonen én ervoor te zorgen dat ook de website niet verwaarloosd wordt, schrijven we maandelijks een blog. Uiteraard komt dit ook het SEO-verhaal ten goede.

  • Het resultaat

    620 and counting. Voor de samenwerking tussen Talent Consultancy Partners en Conceptic was er nog geen LinkedIn-pagina aangemaakt. Intussen staat de teller van LinkedIn-volgers op de bedrijfspagina op ruim 620. De naamsbekendheid groeit dus zienderogen. En dat enkel door sterke contentcreatie.

Ontdek onze succesverhalen