FFW Design, klant van Conceptic, werkt aan gevelbekleding

B2C-Case

FFW Design

DEZE CAMPAGNE IN HET KORT

0
Maanden
0
Leads
0
Per lead

Van leads naar
afgewerkte projecten

“We love design, that’s how we got here.” FFW Design staat steeds voor jou paraat voor een hedendaags ontwerp van jouw te renoveren of te bouwen woning. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector en meer dan 300 gerealiseerde projecten ben je verzekerd van vakwerk, creativiteit en passie.

  • De uitdaging

    Het doel van dit project was zo klaar als een klontje in een zjat kaffe: een constante instroom van leadsDe website stond al een tijdje op punt, dus was de tijd gekomen voor de volgende stap in het online proces.

  • Een klantgerichte aanpak

    Om dit te verwezenlijken, werd er eerst een uitvoerige doelgroep- en marktanalyse gedaan. Lukraak adverteren, zonder een specifieke doelgroep, is immers weggesmeten geld. Na de strategische voorbereiding werden er Facebookadvertenties opgemaakt. Belangrijk: in combinatie met het online advertising gedeelte, raden we steeds aan om dit aan content marketing te koppelen. Dit creëert betrouwbaarheid bij (potentiële) klanten.

  • Het resultaat

    Dankzij voortdurende optimalisatie van de advertenties gingen de resultaten al snel crescendo. We behaalden 181 projectaanvragen aan een budget van €19,5 per lead. Wetende dat dit om grote projecten gaat, is deze campagne dus zeker een succes te noemen.

Ontdek meer succesverhalen