Werknemers van Qcleaners, klant van Conceptic

B2B-Case

QCleaners

DEZE CAMPAGNE IN HET KORT

0
Maanden
0
Leads
0
Extra volgers

Kwalitatieve leadgeneratie

Wie kiest voor Qcleaners, kiest voor een schoonmaakpartner die onderscheidend is van de concurrentie. Kwaliteit en een uitstekende service zorgen ervoor dat Qcleaners, gevestigd in Lommel, dé revelatie is in de schoonmaakbranche.

  • De uitdaging

    Bedrijven die de diensten van Qcleaners konden gebruiken proactief benaderen: dáár ging het om. B2B-leads verzamelen is niet altijd evident, maar onze specialisten wisten er wel raad mee. Het medium bij uitstek om deze B2B-leads te verzamelen, is LinkedIn.

  • Een klantgerichte aanpak

    Onze unieke LinkedIn-tool kwam ook bij deze campagne als geroepen. Door te targeten richting de specifieke doelgroep én hen waarde te tonen via content op sociale media, werd er ook op de langetermijnrelatie ingespeeld.

  • Het resultaat

    Dankzij onze LinkedIn-tool behaalden we maar liefst 763 klantcontacten. Deze contacten bevinden zich intussen in het persoonlijke netwerk van de klant, waardoor deze ook in de toekomst van waarde kunnen zijn. Het aantal effectieve leads? Liefst 27 in 2 maanden. Daar kwamen nog eens 49 potentiële leads bij. Ook de bedrijfspagina op LinkedIn plukte de vruchten van dit succes, met 170 extra volgers uit de juiste doelgroep.

Ontdek meer succesverhalen