Conceptic

Een groter klantenbestand of nieuwe talenten voor op de werkvloer zijn cruciaal voor de groei van een bedrijf. Daarom vertalen we bij Conceptic graag jouw noden naar sterke online advertenties met een optimale return on investment. Met onze op maat gemaakte aanpak nemen we het voortouw. Zo overstijgt jouw online zichtbaarheid die van de concurrentie op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google.

Kort en krachtig

Langdradige berichten waar potentiële klanten meteen voorbij scrollen? Die laten we links liggen. Wij houden het kort, maar vooral krachtig! Met een duidelijk doel voor ogen bij jouw advertentie, vermijden we overbodige details en richten we ons op de essentie.

Op maat van de doelgroep

Het doel van jouw advertentie is duidelijk: jouw doelgroep bereiken. Daarom is het belangrijk dat jouw boodschap relevant is voor hén. Bij Conceptic stemmen we de inhoud en het ontwerp van de advertentie af op de interesses en behoeften van jouw doelgroep.

Sterke copy & visueel aantrekkelijk

Door de overvloed aan online advertenties is opvallen een enorme uitdaging. Gelukkig kan je op Conceptic rekenen. Wij grijpen én houden de aandacht van jouw doelgroep meteen vast. Dit door middel van sterke copywriting en indrukwekkende grafische designs die jouw boodschap perfect ondersteunen. Een tekstueel overtuigend en visueel aantrekkelijk plaatje – daar gaan we voor!

Meetbaarheid

De zoektocht naar meer klanten of nieuwe werknemers stopt niet bij het online plaatsen van een advertentie. Het meten en onderhouden achteraf is net zo belangrijk! Met behulp van geavanceerde trackingtools meten we nauwkeurig de prestaties van jouw advertentie. Zo optimaliseren we jouw boodschap en halen we het maximale uit de resultaten.

Budgetbeheer

Bij Conceptic gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Zelfs als jouw budget eerder beperkt is, helpen we je graag verder! Wij streven altijd naar een pasklare oplossing, zodat ook jij kan genieten van een sterke online aanwezigheid die binnen jouw budget past. Met zorgvuldig budgetbeheer garanderen we tevens een optimale return on investment.

A/B testen

We streven voortdurend naar de meest effectieve aanpak voor jouw bedrijf. Daarom voeren we ook A/B-testen uit, waarbij we verschillende versies van advertenties testen om te ontdekken welke het beste presteert. Optimalisatie op basis van deze tests garandeert doeltreffende resultaten.

Klantenreviews

 • Zeer professioneel. Snelle, vriendelijke service en onmiddelijke hulp waar nodig. Een aanrader voor jullie website / facebook !

  - Sarah Strijpsteen, noRes

 • Zeer tevreden van de diensten van conceptic! Niets is hen te veel en spelen kort op de bal en houden je altijd stipt op de hoogte!

  - Deborah Smeets, DS Legal Support

 • Wij zijn héél tevreden over onze samenwerking met Conceptic. Zowel voor onze social media posts als voor het ontwerpen van onze nieuwe website werden we op hartelijke vlotte en professionele manier geadviseerd wat dan ook resulteert in prachtig resultaat!

  - Fastré Geert, Fastré Geert houten vloeren en meer

 • Deze mannen weten waar ze mee bezig zijn! Zeer tevreden van de service en expertise.

  - Sil Doms, Asbestinspect

 • Een superfijne ervaring met dit jong bedrijf. Zeer professioneel en geduldig om de website te creëren naar de noden en wensen van de klant. Alleen maar een top ervaring en super tevreden van het resultaat.

  - Inge Coemans

 • Ik kijk met tevredenheid terug op de samenwerking met Conceptic. Ze hebben voor mij een pracht van een website gemaakt en het valt op dat ze uitblinken in communicatie en punctualiteit! Getalenteerde ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel dragen!

  - Niels Vranken, Schilderwerken Vranken

  • Facebook & Instagram Advertising

   Facebook Advertising is en blijft bijzonder populair om nieuwe klanten aan te trekken. Het succes hierachter? De erg geavanceerde criteria om je doelgroep te bepalen. Wij gaan op zoek naar dé specifieke doelgroep voor jouw business.

  • LinkedIn Advertising

   Hét social mediakanaal bij uitstek voor het genereren van B2B-leads, is LinkedIn. Studies hebben aangetoond dat er een stijging van 33% in de koopintentie te noteren viel bij het adverteren op LinkedIn. En da’s geen toeval. Wij zorgen voor goede targeting en straffe, relevante content in jouw LinkedIn-campagne.  

  • Google Advertising

   Wij adverteren voor jou op kanalen zoals Google Search, Google Display en YouTube. Omdat je met SEA (Search Engine Advertising) heel specifiek kan vissen in de zee van doelgroepen, komen jouw verkoopcijfers in een stroomversnelling. Je bepaalt zelf wat je uitgeeft en je betaalt alleen als er ook effectief geklikt wordt op jouw link. 

  • E-mailmarketing

   E-mailmarketing is een kosteneffectieve manier om te communiceren met (potentiële) klanten. Je kan specifieke doelgroepen bereiken en gepersonaliseerde mails verzenden op basis van hun gedrag en interesses. Omdat jouw doelpubliek in aanmerking komt met content die voor hen relevant is, kan je een hoge respons verwachten.

  Neem contact met ons op.

  Samen groeien?

  Start hier jouw succesverhaal.